lauantai 17. joulukuuta 2016

JyväskyläTältä näytti tänä aamuna Jyväskylässä.

Jyväskylään mahtui hetkellinen eksyminen, Lutakko, Olavi-sisko, se uskomaton fakta että olin vihdoin mun Olavi-siskon kanssa samalla keikalla, kasa ihmisiä jotka tapasin ekaa kertaa mutta jotka olivat hyvin ihania, täyden onnellisuuden ja Olavi-euforian hetkiä, mulle ja mun kauniille hymylle omistettu Kultaa hiuksissa, omistuskirjoitettu Elvis istuu oikealla, settilista joka ei ensin ollut mun mutta sitten rakkaudella oli, ihan tosi tärkeitä keskusteluja puoli neljään yöllä, aamuisia ääneenluettuja runoja, ihan hirveästi halauksia, Breakfast at Tiffany's sen kanssa, joka osaa sen ulkoa, maatalouskone ruotsiksi, ihan hirveästi teetä, yhden joulujuhlanäytelmän jälkimmäinen puolisko ja junan ikkunasta niin kauan vilkuttaminen kuin näki vielä asemalle.

Tää on tosi random teksti jonka kirjoitin alunperin instagramin kuvatekstikenttään mutta sit ajattelin että se sopii vielä paremmin tänne.

Mä oon nyt matkalla kotiin. Oon koko junamatkan kuunnellut Olavi Uusivirtaa. Ei yllättänyt mutta ei se mitään. Kiitos Jyväskylä, olit hyvä, muutit pimeyttä kevyemmäksi ja osittain ihan kokonaan keveydeksi.

2 kommenttia:

  1. Kerrankin olen tyytyväinen, että avasin instagramin, koska eksyin lukemaan tämän.

    VastaaPoista
  2. ETT JORDBRUKSFORDON

    <3 oot rakkautta

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥