maanantai 21. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjat

Sekä Jonna että Susi haastoivat listaamaan älyttömiä joululahjatoiveita, joita kaiken järjen mukaan ei voi oikeasti saada, mutta toivoa voi. Nyt lähtee.

1. Tylypahkan kirje
Se kirje, mitä on nyt 11-vuotiaasta asti odotettu. Ysiluokan stressin, ärsytyksen ja ahdistuksen keskellä tulee aika useasti toivottua, että voisi kuljeskella muuttuvia käytäviä ja liikkuvia portaita pitkin kaapu päällä ja taikasauva kädessä.

2. Kesäasunto Venetsiasta
Lontookin kävisi. Tai molemmat.

3. Haloo Helsingin tapaaminen
Vaikka olenkin jo Ellin tavannut (siis omgs en EDELEENKÄÄN pääse asiasta yli), olisi mahtavaa jutella myös Jeren, Leon ja Jukan kanssa. Aika epätodennäköiseksi tämän tekee tällä hetkellä oleva bändin tauko. Vielä mahtavampaa ja epätodennäköisempää olisi, jos pääsisi laulamaan Ellin kanssa vaikka Kuussa tuulee.

4. Valkoinen joulu
Harmaa on sellainen yleismaailmallinen adjektiivi, jolla voi kuvailla ihan kaikkea. Harmaan lisäksi Helsinki on tällä hetkellä myös märkä ja lokakuinen. Lumi ei olisi pahitteeksi. Toivoa sopii.

Omia älyttömiä joululahjatoiveitaan haastan kertomaan Linnean ja Suketuksen, vielä ehtii kun pian toivoo!

7 kommenttia:

 1. Kirje Tylypahkaa olisi niin unelmien täyttyminen <3 Samoin valkoinen joulu ja laulaminen yhdessä Ellin kanssa, niin epätodennäköistä muta upeaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta Ellen, vielä ehtii vielä ehtii tosiaan! :)

  Mainiot toiveet! Tylypahkan kirjeen (tai vaikka työpaikan sieltä!) ja valkoisen joulun ottaisin mielelläni minäkin ja miksen kesäasuntoakin mutta voisin haluta sellaisen Pariisiin ja jollekin kalliosaarelle.

  VastaaPoista
 3. Kirje Tylypahkaan -toive on kyllä mainio, ehkä kirje on vain hukkunut matkalla ;) Oih, Valkoinen joulu <3 Haaveeksi taitaa jäädä, mutta onneksi jouluvalot luovat nekin tunnelmaa, vaikka ei se sama asia ole.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun listasit toiveitasi! Tylypahka-kirje olisi aika muikea juttu. :) Mutta niin olisi valkoinen joulukin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ellen, haaste napattu!

  Kirje Tylypahkaan ei olisi kyllä huono... Tai tässä iässä ehkä tosiaan se työpaikkatarjous. :D Lähtisin!

  Valkoinen joulu taitaa jäädä haavekuvaksi, mutta siitä huolimatta mukavaa, kirjaisaa ja rentoa joulua!

  VastaaPoista
 6. Ah Tylypahkan kirje! Itse olen jo yli-ikäinen, mutta ehkä voisin lukion jälkeen mennä jonnekin aikuisopiston puolelle :D

  VastaaPoista
 7. Mun kirje on hävinnyt matkalla, olen ihan varma siitä. Ja jos muutat Venetsiaan tai Lontooseen tai molempiin, saat varautua siihen että saatan ilmestyä ovelle ;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥