perjantai 14. elokuuta 2015

No mites se kesä sit meni

Moro. Muutama päivä koulua takana. Oikeastaan loma on loppu mutta kesä jatkuu, koska helteet tulivat sitten nyt.

Muistattekos, kun suunnittelin tulevaa kesää täällä? Nyt olisi aika katsoa, miten hyvin tai huonosti suunnitelmat onnistuivat. Suunnitelminani olivat:

1. Kirjankansibingo

Ei tullut bingoa. En nyt rupea aukomaan asiaa tarkemmin, vaan teen joskus aiheesta oman koontipostauksensa. Mutta ei. Ei onnistunut. Ei ollut kauhean kirjakas kesä.

2. Korjaa aukko yleissivistyksessä

Eli lue nyt ihminen ne Tolkienit. Ei. Ei tätäkään. Oonpas ollut laiska lukemaan, tajusin just. Hobitin luin kesän alussa, ja olen Sormuksen ritareissa eli trilogian ekassa osassa sivulla 255. Enempää en ole saanut aikaiseksi, ei oikein nappaa, oon laiska.

3. Summer bucket list

Mahtava 15 kohdan lista, joka oli oikeasti kiva olemassa. Suoritettu 13,5/15. Kesällä 2015 aioin:

- lakata varpaankynnet
Done kyllä juu. Vaaleansiniset kesävarpaat koska miksi ei, näkyvät esimerkiksi tässä kuvassa.

- nauraa mahan kipeäksi
No ihan varmasti, moneen otteeseen.

- viettää yökyläiltaa
Siis itse asiassa ei. Siskolle, mulle ja kaverille perinteinen yökylä ja Lintsi -juttukaan ei toteutunut. Ei.

- nauttia musiikista
Kylläkylläkyllä. Spotify oli mun paras kaveri kesällä. On edelleen.

- tehdä itse musiikkia
Done with that. Kaustinen Folk Music Festival oli parasta aivan parasta. Tässä kuvamateriaalia kansanmusiikkiyhtyeestämme Kleiosta.


- hankkia rusketusraidat
No joo, ainakin karmeat tennarirajat löytyy. Laskettakoon tehdyksi.

- hyppiä mereen
Tammisaaressa on maailman paras hyppytorni, käytiin ahihanparhaalla matkapurjehduksellamme.


- ottaa aurinkoa
Vaikka kesä ei kokonaan niin lämmin ja aurinkoinen ollutkaan, niin joo. Otin aurinkoa.


- nauttia ystävien seurasta
Ehdottomasti. Kaikenlaisten ystävien. Koulukavereita ja nettikavereita ja lapsuudenkavereita ja riparikavereita ja kaikkia kivoja kavereita.


- syödä ihan liikaa jäätelöä
Alkukesän sää ei kauheasti hemmotellut jäätelönsyömistä. Mutta kyllä mä söin jäätelöä. En ehkä ihan liikaa, mutta kuitenkin. Sanotaan että puoliksi suoritettu.

- mennä seikkailulle
Heheh, se oli järkyttävän eeppinen juttu. Hangon yössä kahden ystävän kanssa, meno oli hurjaa. Oltiin leikkipuistossa, juostiin rannalla ilman kenkiä ja maattiin samaisella rannalla katsomassa tähtiä. Maailman huonolaatuisin kuvamateriaali kertoo paljon reissusta.

 

- viettää täydellinen päivä
Oli paljon ihan mahtavia päiviä, mutten muista minään iltana ajatelleeni että olipa täydellinen päivä. Vaadin täydelliseltä päivältä aika paljon. Joka päivään mahtuu ainakin joku huono ajatus, oli se sitten kuinka pieni hyvänsä. Mutta sanotaan että suoritettu, vietin monta niin täydellistä päivää kuin minulle on mahdollista.

- kirjoita kesästä
Kirjoitin kesällä hyvin vähän. Mutta joo, kirjoitin kesästä. Välillä kirjoitin huonotuulisesta kesästä, välillä ihanasta kesästä, useimmiten en edes maininnut kesää mutta taka-ajatus oli kesä.

- ottaa paljon kuvia
Kuten tästä postauksesta huomaatte, homma hoidettu kotiin. Paljon kuvia löytyy myös instagramista (@ellenreettasofia).

- tanssia sateessa
Sitä voisi pikemminkin kutsua pyörimiseksi tai hyppimiseksi tai koikkelehtimiseksi, mutta kyseessä oli kaatosateista kaatosateisin ja jumankekka mä nautin.


Kuvat 2 ja 5 ottanut siskoni, 4 ja 8 äitini, 3 ystäväni Helmi ja loput minä.

Kiva kesä oli. Hope so että teilläkin.♥

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus, kiva kuulla että sulla oli kiva kesä, mullakin oli :)

  (Ja asiaan liittymättömästi: näin twitteristäsi että sul on ulkopuolinen olo kun muut lukumaratoonaa. Mäkään en maratoonaa, koska ei vaan jaksapysty, joten ollan yhdessä ulkopuolisia ;) Piti tulla sanoo tänne koska en omista twitteriä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa että oli ihana ja kiva :D

   Ja oi Celestine rakkaani kuinka tästä tuli jotenkin hyvä mieli. Ollaan yhdessä ulkopuolisia ja pidetään lippu korkeella. Sydänsydänpus!

   Poista
  2. Änkeän teidän mukaan :D Itse haluaisin mutten tosiaankaan ehdi.

   Poista
 2. Vaikuttaapa mainiolta kesältä. Ehkä sen voimin jaksaa uuden kouluvuodenkin? Minäkään en tosiaan edes aloittanut sitä TSH:ta, ja pitkät pyörälenkitkin jäivät vain suunnitelmiksi ja mitähän muuta sitä olikaan mielessä... Kiva kesä silti.

  Minäkään en osallistu maratonille, Flow kutsuu tänään ja huomenna. Ehtiihän tuota maratoonata joskus muulloinkin oikein hyvin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika mainio. Kesämuistoilla ehkä jaksaa pitempäänkin, mutta olen kyllä jo nyt neljän päivän jälkeen ihan sairaan väsynyt. Munkin piti pyöräillä kesällä, mutta suunnitelmaksi jäi suurimmaksi osaksi. Oli kyllä silti hyvä kesä.

   Poista
 3. Sun kesä taisi mennä aika ihanasti! Ihania ovat myös kuvat, etenkin tuo sadetanssikuva! Fiilis välittyy siitä upeesti! :D <3

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥