maanantai 10. elokuuta 2015

Ei oikein jaksa

Ei jaksa yhtään mitään.

Heinäkuun kooste on vieläkin kirjoittamatta. Miljoona kirjaa bloggaamatta. Tai itse asiassa ei ole. En ole lukenut mitään. LOTRia pitäisi lukea, kavereilta lainattuja kirjoja pitäisi lukea, haen lisää kirjastosta enkä lue niitäkään. En ole kirjoittanut mitään luovaa varmaan kuukauteen. Ei jaksa vastata kommentteihin. Älkää lakatko kommentoimasta, se on ihanaa kun kommentoitte, vastailen joskus kun on siihen energiaa.

Koulu alkaa ylihuomenna. Kiva nähdä vähän ihmisiä. Peruskoulun vika vuosi, here I come. Ei tunnu niin pahalta mennä kouluun, tai kyllä tuntuu mutta ei koko ajan. Näkee kavereita.

Ei oikein jaksaisi tehdä mitään. Paitsi istua kuulokkeet päässä. Välillä tavata kamuja ja tehdä kaikkea muuta yhtä viisasta.

Olin viisi päivää purjehtimassa. Partion mahtavuuden tajuaa aina välillä. Kymmenvuotiaat tytöt ja pojat, Ellen ottaa syksyllä tiedät suojiinsa, olette turvassa! Kauheasti päivämääriä mitä pitää muistaa. Kaiken maailman koulutukset ja lippukuntaretket ja johtajistokokoukset tulossa. Ostin kalenterin.

Ei ole oikein bloggaamisintoa juuri nyt. Blogi ei kuole, lukemiseni ei kuole, on vain vähän väsyneellä tuulella.

Mua ärsyttää... Ei, en tee tästä blogista päiväkirjaa. En jaa koko maailmalle pahoja hetkiäni.

Ehkä jaksais lukea sitten kun arkirutiinit lähtevät käyntiin. Let's see.

Yliylihuomenna nään Olavi Uusivirran. Sydän.

Bye, kamut. Lupaan kirjoitella tänne aina joskus jotain. Vaikka se jotain olisi sitten tälläisiä epämääräisiä ja outoja asioita.

6 kommenttia:

 1. Munkin koulu alkaa ylihuomenna, jännittää ihan sairaasti, muttei ahdista läheskään niin paljon kun viime syksynä :) välillä on ihan okei olla väsynyt ja kiukutella kaikesta ja kaikille. Välillä on ihan okei olla jotain muuta kun iloinen ja hymyilevä. Välillä, muttei aina.

  Ja vähän asiasta jalkapalloon: Oon saattanut vinkata aiemminkin, mutta Scandinavian music group. Kannattaa kuunnella, voisin veikata että tykkäät :) ihania lyriikoita, niillä mä elin viime kevään.

  VastaaPoista
 2. Minulla oli vähän samanlainen tunne tänä iltana. Olin jotenkin rauhaton, en olisi jaksanut lukea enkä pakata mutta kuitenkin täytyi tehdä molempia... Enkä löydä aikaa mihinkään. Mutta pidä vain taukoa, kyllä me odotamme täällä :)

  VastaaPoista
 3. Voimia!! Ja kyllä se siitä, elämä temppuilee välillä. Huonojen päivien jälkeen tulee hyviä päiviä, jotka kestävät niin kauan kuin kestävät.

  VastaaPoista
 4. Minulla oli sama tunne eilen... ei oikein jaksa tehdä mitään. Itse vain makasin sängyllä ja yritin lukea, vaikka ei siitä tullut illalla enää mitään....

  mutta koetetaan me kaikki jaksaa <3

  VastaaPoista
 5. Paljon tsemppiä koulun alkuun! Itse kärsin heinäkuussa blogiväsymyksestä ja kyllä se siitä ajan kanssa menee ohi. :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥