perjantai 12. kesäkuuta 2015

Olen laiska


Olen laiska kirjabloggaaja. Tähän mun elämä kuluu: juon teetä Spotifyn huutaessa. Se kirja on siinä, mutta en mä sitä avaa. Tai välillä avaan joo, mutta suurimmat energiat menee siihen Spotifyyn.

Tänään laitoin oikeasti ekaa kertaa shortsit jalkaan ja ai että, kesätuli! Plus Helsinki-päivän konsertti ja kävin katsomassa Haloo Helsingin ja nautin niin paljon, kfjfjfkekjdjfkfkf!!! Sydänsydänsydän, noiden ihmisten musiikki pitää mut elossa. Näillä tänpäiväsillä energioilla mennään sinne lokakuun Hartwall-areena-keikkaan asti. Lovetus.
Ei mulla oikeastaan muuta ollut. Tämä on tosi turhaa, kun kirjoittelen tänne vain tälläisiä tosi tyhjänpäiväisiä asioita. Mut ei ole inspistä mihinkään muuhun. 

Päätin antaa itselleni luvan olla laiska. Tehdä mitä huvittaa. Jos ei huvita lukea niin en kans varmana lue. Että ei kannata mitään kirjabloggauksia odottaa koska en jaksa. Huvittaa kuunnella Spotifysta Olavi Uusivirtaa ja Haloo Helsinkiä. Ja tämä tyttöpä kuuntelee.

8 kommenttia:

 1. Haloo Helsinki on varmaan paras bändi mitä tiedän! <3 Laiskuus on välillä vain hyväksi. :)

  VastaaPoista
 2. Välillä saa laiskottaa :) Nyt on kesäloma, ei mitään velvollusuuksia. Ja Spotify huutaa täälläkin, tälläkin hetkellä ;)

  VastaaPoista
 3. Haloo Helsinki, siinä on kyllä hieno bändi! Ehdottomasti yksi parhaista Suomessa :) Kävin syksyllä keikalla, oli upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haloo Helsinki on täyttä kultaa, aivan mahtava bändi♥

   Poista
 4. Pitää ehdottomasti tehdä sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä eikä tosiaankaan ole hyvä, jos harrastus alkaa tuntua velvollisuudelta. Nauti lomasta ja musiikista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiteytit tuntemukseni yhteen lauseeseen. Ehdottomasti nautin!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina ♥