tiistai 26. toukokuuta 2015

Itseääntoistava teksti onnellisuudesta


Muistatteko kun pari viikkoa sitten vuodatin sydänvertani täällä? No, nyt voin sanoa että sydänveren ajat ovat ohi. Olen onnellinen.

Olen stressannut yhteen paikkaan pyrkimistä (pidetään jotakin nyt kuitenkin privatoituna täällä netin syövereissä), mutta lauantaina tajusin, että jos en pääse sisään, niin se ei sitten kai ole minun paikkani. Maailma ei kaadu, elämä jatkuu. Se, että sisäistin oikeasti tämän, helpotti oloani huomattavasti. Nyt pystyn nauttimaan arjen parhauksista ilman sitä ikävää ajatusta, joka koko ajan painaa alla.

Olen nyt ollut kahtena peräkkäisenä päivänä picnicillä aivan parhaiden ihmisten kanssa. Olen pelleillyt ja hullutellut, mutta puhunut myös vakavia ja syvällisiä, ehkä jopa itkenyt ihan vähän mutta se ei kuulu tähän, se oli vain jotain, oikeasti olen onnellinen. Ostin Maailma kylässä -festarilta täydellisen farkkuliivin ja maksoin siitä vain 3,50€, materialismionnellisuus. Mulla on ihan huikean paljon parhaita ihmisiä mun ympärillä, rakkaus. Olen saanut kirjoitettua runoja, luettua runoja ja jopa luettua kirjoja, mutta myös istunut kahvilassa kavereiden kanssa.

Neljä päivää kasiluokkaa jäljellä, en ehkä tajua. Kesä tulee!

Olipa itseääntoistava postaus.

Ei tässä muuta kuin että mun poskiin sattuu tästä hymyilemisestä. Hyvä olo.

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihana sinä, taas <3

  Ja mäkin pistäydyin Helsinginreissullani Maailma kylässä-festareilla! Lauantaina puolenpäivän aikaan, oltiinkohan paikalla samaan aikaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin lauantaina kolmen jälkeen. Maailma kylässä on parhautta!! Kiitän♥

   Poista
 2. Oii, Maailma kylässä oli varmasti ollut kiva! Minulla sama: kaksi päivää 8. luokkaa :D Mutta kuitenkin suren, kun tänään oli viimeinen teatterikerhokerta ja esitys...

  VastaaPoista
 3. Oi ihana :) Mulla lukion ekaa vuotta jäljellä kolme päivää. Kohta koko opiskelupolku ohi... Hui apua. Pitäis varmaa siitäkin postailla mut ei juuri nyt oikein ole intressejä koulua kohtaan muiden juttujen rinnalla. Kesä tulee kohta :) Kesä. Loma.

  VastaaPoista
 4. Ainakin yliopistohausta voin sanoa sen verran, että vaikka ei pääsisi ensimmäisellä kerralla sisään, se ei missään tapauksessa tarkota etteikö se olisi/voisi olla se oma paikka :) Sisäänpääsy ei takaa tai kerro mitään, opiskelun palo kyseistä alaa kohtaan täytyy löytää muualta. Jos tietää haluavansa opiskella jotain, niin sitten vain hakua sinne uudestaan ja uudestaan, kunnes kova työ palkitaan :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥