maanantai 16. maaliskuuta 2015

Mulla menee kivasti

Aamupäivän lukuhetki. Näkyy myös pala Rakkaushuivia.

Moi taas, rakkaat ihmiset. Miten menee? Mulla menee ihan kivasti.

Aurinko tekee ihmeitä. Olisin viime viikonlopunkin angstannut ihan täysiä, mutta kun aurinko paistaa niin ei voi. Käytiin seitsemän kilometrin kevätkävelyllä ja söin vuoden ensimmäisen ulkona syödyn jätskin. Rakastan keväisiä aamupäiviä, kun aurinko paistaa taktisesti juuri oikein ja voin istua lattialla suorassa auringonpaisteessa sen muutaman tunnin, kun aurinko ei ole vielä ehtinyt liikkua siitä ihanasta asennosta pois. Lauantaina kuvittelin kerääväni paljonkin deevitamiinia ihan vaan istumalla sisällä, mutta sitten minulle selvisi instagramissa, ettei vitamiineja saakaan lasin läpi. Mutta lämmintä on ja ihanaa, ja se on pääasia.

Saatte luultavasti kirjapostauksenkin suht pian luettavaksenne (jes!), Rainbow Rowellin Eleanor & Park kun on kesken ja se imaisi täysin. Englanniksi lukeminenkin on helpottunut selvästi, nyt kirjaa voi melkeinpä ahmia vaikka pienoinen kielimuuri onkin tiellä. Mutta siitä lisää sitten joskus.

Hei mä oon nyt Twitterissä kans! Päätin laajentaa lisää some-kanaviani ja nyt minut löytää siis Twitteristä nimellä @ellenreettasof. Tavoitteeni on, etten tule kännykästä yhtään enempää riippuvaiseksi, mutta onhan se twiittaaminen kivaa. Blogiin on todella kivaa kirjoittaa, mutta ei voi kirjoittaa kerralla sitä kolmea lausetta. Instagramissa pitää aina olla se megataiteellinen tai ei niin megataiteellinen kuva, ja kuvateksit aina vähän paisuvat mulla... Mutta Twitter! Sinne voi vain kirjoittaa, tai voi laittaa myös kuvan. Jes! Ja voi seurata niin bloggareita, kavereita, kirjailijoita, vlogaajia, kaikkia! Ihan parasta!

En tällä kertaa hypetä pahaa enkä hyvää fiilistä, koska voimassa on molempia. Olen yrittänyt perjantaista asti saada sen hyvän ylivoimaan, mutta ne pysyy aika lailla tasapainossa. Välillä voisin tanssia, välillä on todella tyhmää. Aurinko ja kevät ovat tosi positiivisia, ostin uuden huivin jonka nimesin Rakkaushuiviksi. Uudet todella ihanat aurinkolasit tulevat optikolta about viikon kuluttua. Välillä jotkut asiat vaan ottaa päästä ja aaaaargh, mutta minähän en sorru pahan fiiliksen alle. Kuuntelen Valmaa & VarsiNaisia tai Haloo Helsinkiä tai wappaan jollekin ihanalle kaverille tai kaivan esiin päiväkirjan ja kaikki tai ainakin melkein kaikki on taas kunnossa.

Kirjoitin koulun terveystarkastusta varten täytettävän lomakkeen kohtaan "mihin olet tyytyväinen itsessäsi ja elämässäsi juuri nyt" näin: Minulla on ihania ystäviä ja juuri nyt menossa tosi kivoja projekteja. Olen tajunnut, että on asioita, joissa olen oikeasti hyvä ja joista oikeasti tykkään, ja niiden asioiden tekeminen on huippua. 

Mulla menee siis ihan kivasti. Toivottavasti kaikilla rakkausmönkiäisillä siellä ruudun toisella puolen menee kans kivasti.

8 kommenttia:

 1. Blogger nielaisi kommentin jo kaksi kertaa... Argh, no kolmas kerta toden sanoo. ;)

  Sait mut piristymään! ♡ Mullakin menee hyvin, elämä on kivaa vaikka väsyttääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, paras ystävämme Blogger!

   Sain sut piristymään jee! Väsymys on kyllä välillä suuri mutta ilo otetaan irti sitäkin suuremmin!

   Poista
 2. Täällä menee kans mukavasti, just tossa herkuteltiin kämppiksen tekemillä daim-suklaaneliöillä ja keskusteltiin porukalla niin tiiviisti että ajantaju hävisi :) Näitä iltoja haluan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan mahtavalta illalta. Ajantajun hävittävät keskustelut on ihan parhaita.

   Poista
 3. Rakkausmönkiäiset :D

  Aurinko on hämmästyttävä asia. Vaikka kaatuisi koulumatkalla rähmälleen tai melkein iskisi päänsä kaivinkoneeseen, silti vaan hymyilyttää. Ja yksi ilonaiheeni on Marinan uusi FROOT-levy :3

  Kiitos ihanainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkausmönkiäset on ihan parhaita! :D
   Oi, toivottavasti kaivinkone ei sattunut. Suuntaan Spotifyyn kuuntelemaan tuon. Kiitos itsellesi ihanainen♥

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina ♥