sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kirjakuva päivässä 8-14

Taas on sunnuntai ja joulukuun toisen viikon kirjakuvien aika. Minulla on kirjakin kesken, Jane Austenin Emma, mutta on vähän jumittanut ja se edistyy hitaasti. Siitä tulee postaus heti kun saan sen loppuun, katsotaan nyt, milloin. Enää viikko koulua, ja stressi alkaa purkautua, joka näkyy esimerkiksi ärsyttävänä flunssana. Flunssastakin huolimatta kirjakuvia on otettu, ja tässä 8.-14. joulukuuta. 


8. Lukunurkka
Ihana tyynyistä muodostettu löhönurkkani, jossa tulee vietettyä paljon aikaa joka päivä. Kun kysytään lukunurkkaa, se on ehdottomasti tämä.


9. Kirjabloggarin työpiste
Kyllä, sama ihana tyynykasa toisesta kulmasta kuvattuna. Tämä on paitsi lukunurkkani, myös bloggauspisteeni. Nykyään kun kirjoittelen postauksia erittäin suureksi osaksi kännykällä, ei edes mitään työpöytää tarvita, joten oma tyynynurkkani on mukava paikka niin lukea kuin kirjoittaa.


10. Kirja-aarteesi
Mietin jonkun aikaa, mikä kirja olisi kirja-aarteeni. Kaikilla kirjoilla, jotka omistan aivan täysin itse (eli perheen kirjahyllyä ei lasketa) on oma tarinansa ja omat muistonsa. Selailin näitä kirjoja ja tajusin, että tämähän se on eikä mikään muu. Eoin Colferin W.A.R.P. -sarjan ensimmäinen osa, jossa on itse Colferin nimmari. Vaikka kirjamakuni koostuu suurimmaksi osaksi klassikoista tms, Colferin kirjat ovat myös suuria suosikkejani. Colfer oli vuoden 2013 kirjamessuilla ja tämä tyttö kävi kuuntelemassa haastattelun ja jonottamassa nimmarin. Olin muutaman päivän sellaisessa hihkumis-tilassa ja päässäni liikkui vain, että olen puhunut yhden suurimman idolini kanssa!


11. Kirjastossa
Tämä nuortenhylly on moneen kertaan koluttu:)


12. Ensimmäiset lauseet
Olin jo päättänyt, etten tunge Ylpeyttä ja ennakkoluuloa joka ikiseen tämän haasteen kuvaan, mutta nyt oli aivan pakko. Y&E:n ensimmäiset lauseet vain ovat aivan mahtavat ja kiteyttävät koko kirjan ns. sanoman muutamaan lauseeseen. 


13. Värikästä
Mikäpä muu olisi värikkäämpää kuin lastenkirjat? Lähes kaikki kirjat, joita meille on pienenä luettu, ovat edelleen hyllyssä. Niissä on kivoja muistoja ja niihin on aina mahtavaa palata.


14. Kesken jäänyt
Aloitin Lapsuuden loppua joskus, mutta en ollut juuri silloin avaruusalus-taajuudella, joten kirja jäi kesken. Suunnitelmani on ottaa joku kaunis päivä itseäni niskasta kiinni ja lukea tämäkin.


Ei enää kirjakuva, mutta halusin laittaa tämänkin tähän postaukseen. Olin eilen Haloo Helsingin keikalla The Circuksessa, ja oli kyllä mahtavaa. En jaksa kirjoittaa keikasta täysin omaa postaustaan, joten sanon pari asiaa siitä nyt.

Haloo Helsinki! on aivan mahtava bändi, pidän todella paljon. Oli huikea kokemus nähdä heidät livenä. Valot ja tausta-screen oli toteutettu hienosti ja muutenkin keikka toimi. Pidän Haloo Helsingin musiikista paitsi ihan musiikillisista syistä, myös laulujen sanojen takia. Ellin sanoitukset ovat upeita, niissä kehotetaan todella kauniilla ja todellisella tavalla edistämään rauhaa, rakkautta ja kiitollisuutta.

Nyt kaikki kuuntelemaan Haloo Helsinkiä, lukemaan hyviä kirjoja ja nauttimaan joulun odotuksesta!♥

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia taas! Kiva kun tykkäät Haloo Helsingistä, en ole mitenkään aktiivinen fani, mutta jotkut heidän kappaleistaan on tosi hyviä ja minäkin pidän sanoituksista.
  Kirjoitatko postaukset kokonaan puhelimella? Vau! Minäkin olen ladannut Blogger-sovelluksen, mutta en oikein osaa kirjoittaa sillä. Lähinnä tulee ladattua kuvia suoraan kännyltä ja korjattua bloggauksia, jos huomaan jälkikäteen jonkun ärsyttävän typon enkä pääse koneelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulee kirjoitettua kaikki kännykällä. Blogger-sovellusta kokeilin, mutta en jotenkin tykkää siitä yhtään, joten kirjoitan postaukset ihan blogger.comissa, samassa paikassa kuin koneellakin. Tästä on tullut minulle helpoin tapa, niin ei kuvien lataamiseenkaan tarvitse mitään piuhoja kun kuvat on kännykässä.

   Haloo Helsinki! on ihan paras, ja kiitos kehuista♥

   Poista
 2. Täytyy kyllä nostaa hattua puhelinpostaamiselle, minulla menee hermo jo tabletillakin :D Läppäri on ainoa ja paras keino ;)

  Kivoja kuvia taas! Meilläkin on hyvin samannäköinen lastenkirjahylly pikkusiskon huoneessa, nyt ollaan kyllä kaikki jo niin isoja, ettei sieltä kukaan enää paljon mitään lue. :/ Ylpeyden ja ennakkoluulon alku on kyllä ihana, pitäisi lukea se ehdottomasti uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolta hyllystä tule paljon luettua, mutta aina joskus sitä päätyy selailemaan;) Ylpeys ja ennakkoluulo kannattaa ehdottomasti lukea uudelleen, se antaa joka kerralla jotain uutta. Nimimerkillä kokemusta on, noin kymmenen kertaa olen senkin opuksen lukenut. :D

   Kiitos, Kirjaneito, ja läppäri on hyvä vaihtoehto;)

   Poista
 3. Täälläkin stressi alkaa helpottaa, joten heri nenä niiskuu ja kurkku sattuu... Mutta vielä kaksi tenttiä pitäisi jaksaa!

  Onpas nykyaikaista postata puhelimella! Itse en kyllä kykenisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole ikinä ajatellut olevani erityisen nykyaikainen, kun on tullut verrattua itseä ikätovereihin, mutta kyllä kai tässä asiassa se on niin;)

   Onnea tentteihin ja stressinlaukeamisflunssan paranemisia vain itse kullekin:D ♥

   Poista
 4. Pisteet täältäkin siitä hyvästä, että kirjoitat postauksesi kännykällä :D En pystyisi jo sen takia, että minun näpyttelyni on liian hidasta että itselläkin menee hermot. Täälläkin viimeisiä viedään ja stressi painaa, blogi on jäänyt päivittämättä mikä harmittaa :/ paljon on rästissä postauksia... Tuli kyllä mieleen, että ehkä voisin itsekin kokeilla tätä kirjakuva päivässä -haastetta loman aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan kaikki jaksaa vielä viimeiset päivät ennen lomaa! Suosittelen kyllä tekemään tämän haasteen, tämä on tosi mukava. Ja lomalla ehtii niitä postauksiakin kirjoittamaan (toivottavasti) ;)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina ♥