tiistai 30. joulukuuta 2014

Kirjakuva päivässä 22-30

Vuosi lähenee loppuaan ja niin myös kirjakuva päivässä -haaste. Joulukuun viimeinen viikko ja pari päivää yli, eli 22.-30. joulukuuta tulevat tässä:)


22. Kirja ja sopiva asuste
Näin talvisäillä sopiva asuste on ehdottomasti lämpimät lapaset:)


23. Kirjasarja
Varmaan pisin kokonainen kirjasarja, joka kotoa löytyy. Ja se tuska, kun Liekehtivä pikari on eri kokoinen, silmään sattuu! Lisäksi nyt vasta huomasin, että Feeniksin kilta ja Puoliverinen prinssi ovat kuvassa väärässä järjestyksessä, hupsis;)


24. Paksuin kirjasi
Kyllähän se 970 sivua on aika paljon. 


25. Upea kansikuva
 Piin elämän leffakansi on minusta todella upea tuijottavine tiikerinsilmineen. Vielä kun kyseinen leffa on onnistunutkin, niin kirjaa katsoessa muistuu sekä kirjan että leffan upeus.


26. Kirjoja, joka paikassa!
 Kyllähän niitä aina siellä täällä lojuu...


27. Puhutteleva nimi
Otsikolla "puhutteleva nimi" pitäisi varmaan kuvata joku kirja, jolla on pitkä ja runollinen nimi. Mutta kun tämän päivän kuvaa mietin, Appelsiinityttö tuli heti mieleen. Nimen puhuttelevuutta minulle varmaan lisää myös tarinan puhuttelevuus, pitäisi tämäkin lukea taas uudestaan.


28. Lukematta jo ikuisuuden
Joo, tämä Tolkien-möhkäle on lukematta. Sellaiset pari vuotta se on tuijottanut minua syyttävästi, mutta ei vaan ole onnistunut. Jospa ensi vuonna?


29. Kestosuosikki
Tämä on se päivä, jolle Y&E:tä säästelin. Kestosuosikkiin ei mikään muu kirja ollut edes mietinnässä. Rakkain täytyy sitä paitsi olla kaksin kappalein, sekä vanhempi että viime vuonna ilmestynyt suomennos.


30. Bookshelfie
Tämä ei oikeastaan ole edes shelfie, sillä sehän tarkoittaa kirjahyllyn edessä otettua selfietä tai pelkkää kirjahyllyä, ja nuo kirjat eivät tarkkaan ottaen ole hyllyssä vaan pöydällä kirjatukien tukemana. Mutta who cares, kirjojen edessä kuitenkin poseeraan:D


Moni on tässä lähiaikoina esitellyt joululahjakirjojaan. Minä en saanut yhtään kirjaa mutta yhden kirja-aiheisen kyllä:


I love mr. Darcy. Tosi rakkaus on aina tosi rakkautta. Sain tämän toivomani kangaskassin äidiltä ja odotan sitä hetkeä, että pääsen kävelemään kirjastoon tämä olalla:D♥

Hyviä vuoden viimeisiä päiviä!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! (Ja oih tuo kassi ♥) Tuo tunne kun sarja ei näytä täydelliseltä on kyllä raivostuttava :D

  VastaaPoista
 2. Hih, söpö kassi! Minäkään en saanut kirjaisia joululahjoja, mutta ajattelin tilata itse itselleni jotain alennusmyynneistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin!
   Minäkin olen ajatellut jonkun kivan kirjan ostamista lahjarahoilla;)

   Poista
 3. Uiuiuiuiuiuuiuiuiuiuiu tuo kassi<3

  VastaaPoista
 4. Nämä kirjakuvat ovat kyllä hauskoja, pitäisiköhän itsekin ensi vuonna... Aivan mahtava kassi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva haaste, kannattaa tarttua!

   Poista
 5. Minäkin tykkäsin näistä kirjakuvista. Hauska haaste, tämän voisin kyllä itsekin toteuttaa! Minä olen itsekin muinoin ärsyyntynyt epätäydelliseltä näyttävästä kirjasarjakokoelmastani niin, että ostin yhden kirjoista kahteen kertaan. Ensimmäinen opus oli pokkari ja muut sarjan kirjat olivat kovakantisia. Pakkohan se kirja oli sitten ostaa myös kovakantisena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa tämä haaste tehdä, on ihan mukava! Tuo on kyllä paha, että yksi on pokkari, nuo minun Potterini sentään ovat kaikki kovakantisia :D

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina ♥