torstai 23. lokakuuta 2014

Kirjamessusuunnitelmia


Ihanat Helsingin kirjamessut ovat täällä taas! Vihdoin pääsee taas kuuntelemaan kirjailijoita, haahuilemaan notkuvien kirjapöytien äärellä, ostamaankin ehkä pari kirjaa ja kokemaan mukavaa messutunnelmaa. Jee! 

Ehdin katselemaan haaveilevasti Instagramissa monien bloggaajien bloggaajapasseja, kunnes tajusin, että minäkin voin saada sellaisen. Tänään sain sen, ja on se kyllä ihanaa nähdä oma bloginsa ja nimensä painettuna tuollaiseen lappuun. Nyt voin jo kutsua itseäni oikeaksi kirjabloggaajaksi! Kiitos Messukeskus tästä:) 


Olen menossa messuille ainoastaan sunnuntaina, mutta en varmaan enempää jaksaisikaan. Kirjamessut ovat ihanat, mutta ihmismassat ovat valtavat ja kyllä siellä jo yhdessä päivässä väsyy. Joten sunnuntai riittää minulle. Tässä muutamia haastatteluja/keskusteluja, jotka minua kiinnostavat, mutta en varmaan ihan kaikkiin ehdi tai jaksa mennä.

Klo 11 Wine Corner -lava Linnasta humisevalle harjulle. 50 parasta kirjaa
Lumiomena-blogin Katja Jalkanen ja Amman lukuhetken Aino-Maria Savolainen kertovat kirjastaan, jossa kerrotaan 50 kirjaa, jotka jokaisen tulisi lukea. Jo teos itsessään kiinnostaa minua, ja kun esiintyjinä ovat ihanien blogien emännät Katja ja Amma, menen ehdottomasti katsomaan!

Myös klo 11 Takauma-lava Mörkö kirjailijan työpöydällä 
Tyhmää kun kaksi tosi mielenkiintoista esitystä menevät päällekkäin! Tässä keskustelussa Olli Jalonen ja Laura Honkasalo puhuvat valkoisen paperin kammosta. Mikä kirjailijaa oikein pelottaa ja mistä flow löytyy? 

Klo 11.30 Louhi-lava Lumikki-trilogia
Salla Simukan Lumikki-trilogia on saanut paljon suosiota nuorilta ja aikuisilta. Minä olen kuullut paljon myös negatiivisia kommentteja. Messujen jälkeen minäkin luultavasti luen tämän.

Klo 14 Aino-lava Tove Jansson, monitaituri
Helen Svensson, Sophia Jansson, Tuula Karjalainen ja Sirke Happonen keskustelemassa Tovesta Baba Lybeckin johdolla. Olen täysin muumifani, ja Toven satavuotisjuhlavuosi on edelleen mukavasti käsillä.

Klo 14.30 Takauma-lava Kirsi Kunnas 90 vuotta 
Tänä vuonna 90 vuotta täyttävä iki-ihana ja rakastettu Kirsi Kunnas lukee runojaan.

Klo 15 Kirjakahvila Wenla Männistö 
Riina Katajavuori kertomassa modernista ja naisten näkökulmasta kirjoitetusta versiostaan Seitsemästä veljeksestä. 

Tällaisia messusuunnitelmia minulla. Aion siis myös haahuilla haistelemassa, katselemassa ja ehkä myös ostelemassa kirjoja. Tulkaa vetämään hihasta, jos näette mua, on aina kivaa jutella muiden bloggaajien kanssa:) 

2 kommenttia:

 1. Muistan itsekin, miten fiiliksissä olin Turun messuja saadusta bloggaajapassista. Tosin minua hieman nolostutti pitää sitä rintapielessä, koska vaikka Johanna Sinisalo selvästi luki siitä nimeni ja blogini nimen ja no joo... Jotenkin se vain tuntui hämmentävältä. :)
  Kivoja messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan fiiliksissä, kun tämä mun blogi on vielä niin pieni ja uusi ja silleen, ja sitten mä saan tuollaisen, mä en tajua! :) Kiitos, aion kyllä ottaa ilon irti!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina ♥