lauantai 11. heinäkuuta 2015

Korjaus kesäkuuhun ja LOTR

Kävi niin, että kirjoittaessani kesäkuun koontia unohdin täysin kaksi kirjaa, jotka olin lukenut. En ollut merkannut niitä mihinkään heti lukemisen jälkeen, joten kävi näin. Tässä siis lisäys kesäkuuhun.

- Tove Jansson: Vaarallinen juhannus
-Kaikki palaa poroksi! huusi pikku Myy iloisesti. -Ja kaikkien talot ja puutarhat ja leikkikalut ja pikkusiskot ja leikkikalut palavat! (Eli Muumit on parhaita, täysin parhaita.)

- Rainbow Rowell: Fangirl
Tuli sellainen fiilis että on pakko lukea tämä uudestaan, oli vaan pakko. Ja rakastin vielä enemmän kuin viime kerralla.


Näillä kirjoilla raksin bingoruudukosta kohdat pariskunta ja fiktiivinen hahmo.

Kesäkuun viralliseksi saldoksi tuli siis virheellisesti ilmoitetun 5 kirjan eli 1308 sivun sijaan 7 kirjaa eli 1908 sivua.


Aloitin tänään yhtä kesän virallisista tavoitteistani, Tarua sormusten herrasta. Kaikkien kolmen kirjan yhteisniteen sivumäärä yltää sinne yhdeksäänsataan ja teksti on aivan hullun tiheää. Aion ainakin twitteriin päivittää ahkerammin LOTRin edistymistä, kurkkailkaa sieltä jos kiinnostaa. Twitterini linkki on tuossa sivupalkissa.

Kivaa heinäkuun jatkoa, kamut!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä Lotrin kanssa! Itsellänihän on vähän ristiriitaiset tunnelmat kirjasta, olen sen (sisulla) lukenut ja päädyin lopulta pitämäänkin kovasti. Arvostan Tolkienia paljon ja onhan kyseessä upea minulle rakkaan eeppisen fantasian perusteos. Koen Tolkienin kirjoitustyylin kuitenkin etenkin ensimmäisessä osassa niin puuduttavaksi, että sain Sormuksen ritarit loppuun vasta kolmannella yrittämällä :D (Ja ihan kuriositeettina, kaksi aikaisempaa yritystä tyssäsivät parinkymmenen sivun tarkuudella samaan kohtaan...) Mutta hieno teos kuitenkin kyseessä, toivottavasti pidät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yks kaveri, jolle lupasin lukevani Lotrin tän kesän aikana, eli neljä viikkoa aktiivista lukuaikaa, parempi olis saada loppuun. Se sama kaveri luultavasti myös nirhaa mut tai jotain jos en tykkää tästä, ja onhan tätä niin paljon kaikilta tahoilta kehuttu ja Hobitista tykkäsin, että uskon kyllä pääseväni ainakin joskus kunnialla kirjat loppuun.

   Poista
 2. Tsemppiä Lotriin, se on hieno kirja :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥