sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Yksvee

Tänään, sunnuntaina 21. kesäkuuta 2015, tulee tasan vuosi siitä kun kirjoitin tämän. Ensimmäisen postaukseni tähän blogiin. Aiheena lukemani Victor Hugon Kurjat. Lähdin sitten tuollaista teosta arvostelemaan heti alkuun. Kirja oli hieno, voisinkin lukea sen jossain vaiheessa uudestaan.

Tänään minulla on siis ollut kirjablogi vuoden. Tosi outoa. Toisaalta muistan selkeästi sen hetken kun painoin ekaa kertaa julkaise-nappia. Toisaalta minusta tuntuu, kuin olisin aina ollut kirjabloggaaja. Sillä se minusta on oikeasti tullut, kirjabloggaaja. Vaikka välillä fiilikset olisivatkin maassa, vaikka välillä ei millään huvittaisi lukea tai ainakaan kirjoittaa sanaakaan lukemastaan, se on oikeasti asia josta tykkään, asia jota rakastan tehdä. Vaikka välillä tuntuukin, että inspistä on vain epämääräisiin ja heittelehtiviin fiilispostauksiin (joita niitäkin on kyllä kivaa kirjoittaa), niin sillä, että kirjoitan siitä mitä olen lukenut, on suuri osa sydäntäni. Tähän blogiin on vuodatettu niin itkuja, nauruja kuin onnen hymyjäkin. Ja ne on otettu vastaan. Kiitos siitä.

Vuodessa blogini on kasvanut ja kehittynyt, lukumakuni on kasvanut ja kehittynyt, kirjoittamiseni on kasvanut ja kehittynyt, minä olen kasvanut ja kehittynyt. Olen ruvennut määrätietoisemmin lukemaan englanniksi. Olen astunut ulos omalta mukavuusalueeltani useasti. Varmaan tärkeimpiä asioita on, että olen tajunnut runotyttöyteni, koska runoista on tullut minulle päätähuimaavan tärkeä asia. Mutta jopa niitä runojakin tärkeämpi asia on se, että bloggaamisen kautta olen löytänyt paljon uutta itsevarmuutta. Siihen ovat auttaneet monet muutkin tekijät, mutta blogin kirjoittaminen on aivan takuulla ollut yksi niistä.

Vaikka mieli tekisikin, en nyt ala toistamaan niitä samoja kiitoksia mitkä on lausuttu satoja kertoja. Tiedätte, rakkaat lukijani, kuinka upeaa on, kun luette, kommentoitte, annatte palautetta, kehutte. Olen vuodessa ehtinyt käydä uskomattoman monta mielenkiintoista keskustelua mahtavien tyyppien kanssa.

Plus että ajoitus 10/10, tämä on mun blogiteksti nro. 100.

Kiitos tästä vuodesta, toivottavasti kiitän täällä kuluneesta vuodesta vielä monien vuosienkin päästä.

Kaunista juhannusta (joka kyllä vähän niinkuin meni jo), kesän valoa, vaikka sataakin niin nauttikaa siitä, tanssikaa siinä. 

Suurella määrällä rakkautta,
Ellen, yksvee kirjabloggaaja♥

31 kommenttia:

 1. Onnea onnea onnea vuosikkaalle! :) Ihana blogi, toivon mukaan jakselet postailla vielä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos paljon, aivan varmasti jakselen♥

   Poista
 2. Kiitos itsellesi, kun aloitit kirjablogin! Olit ensimmäinen teini-ikäinen, jonka kirjablogia luin ja siksi se varmaan inspiroikin aloittamaan oman. Minunkin blogi täyttää pian puoli vuotta :)

  VastaaPoista
 3. Onnea sinulle ja ihanalle blogillesi! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanalle yksivuotiaalle! Blogistasi tulee hyvä mieli ja runosi ovat ihania<3 (monennenkohan kerran sanon tuon?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monennenkohan kerran minä sanon, että kiitos sinä ihana, sanoistasi tulee niin hyvä mieli♥♥

   Poista
 5. Bloggaus on mukava harrastus. :) Onnittelut ensimmäisestä vuodesta ja hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon ensimmäisestä vuodesta! :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut yksveelle! Sata postausta on hieno saavutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, eikös olekin! Olin aika yllättynyt kun huomasin olevani jo satasessa!

   Poista
 8. Onnea ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti niitä tulee paljon lisää! Vuosikas lapsihan on sellainen, että sillä alkaa olla kaikki perusjutut hyvin hallussa, toisella vuodella vauhti vaan kiihtyy, luonnetta, asennetta ja persoonaa tulee aina vain enemmän esille. Eipä sillä, etteikö niitä sinulla olisi jo nytkin, mutta silti uskon, että bloggaaminen muuttuu aina vain kivemmaksi jutuksi sinulle. Tekstejäsi on aina ilo käydä lukemassa! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuolta minusta oikeastaan tuntuukin, perusjutut alkavat olla hallussa ja alan löytämään niitä minulle hyviä tapoja ja reittejä ja blogini on alkanut löytää sitä omaa persoonaansa.
   Ihana kuulla että tekstejäni on kiva lukea, tämä on sitä parasta palautetta!

   Poista
 9. Paljon onnea yhdestä vuodesta! Blogisi on ihana ja samoin sinä, toivottavasti saadaan vielä pitkään käydä lukemassa postauksiasi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana, ihanan blogin itsekin omaava ihminen! Aivan varmasti saatte, pitkään!!

   Poista
 10. Onnittelut tomeralle yksivuotiaalle!

  VastaaPoista
 11. Blogisynttärionnea! Jatkahan samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 12. Synttärionnittelut ja paljon lisää hyviä blogivuosia! :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina ♥